Çamtaşı Ortaokulu


Vizyon: Çamtaşı Orta Okulu olarak, veli-öğrenci-öğretmen işbirliği ile geleceğe yön veren bireyler yetiştirmek, çocuklarımızın özgüvenini sağlayan, ideallerini gerçekleştirebileceği, bölgesinde takdir ve tercih edilen kurum olmak.

Misyon: Çamtaşı Orta Okulu olarak, farklılıkları zenginlik kabul eden, empati kurabilen, yaratıcı ve pozitif düşünen, bilgi ve birikimini toplum yararına kullanabilen nitelikli bireyler yetiştirmek.

Başarılar: 0

Saatler: 08.30-15.10
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Futbol,Voleybol,Masa Tenisi
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okuma Saati,Temiz Sınıf,Veli Ziyaretleri

Telefon - (505) 589-0105

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://camtasiortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ÇAMTAŞI KÖYÜ ÇAMTAŞI KÜME EVLERİ NO 42 BAYKAN / SİİRT

Öğretmen :7
Öğrenci :32
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :400
Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Okulumuzun lojmanı olmadığından ve köyde ki kiralık evlerin standartları iyi olmadığından öğretmenler Baykan ilçe merkezinde ki apartmanlardan kiraladıkları dairelerde ikamet etmektedirler. Apartmanlar kaloriferli olup şartları iyi durumdadır. Çamtaşı Köyü dağlık ve engebeli bir arazi üzerinde kurulmuştur. Düzlükler bulmak zordur ve mevcut düzlüklerede köylü tarla bahçe yapıp sebze meyve ihtiyacını buralardan karşılamakta ve kendilerine ek gelir sağlamaktadırlar.

Adres - ÇAMTAŞI KÖYÜ ÇAMTAŞI KÜME EVLERİ NO 42 BAYKAN / SİİRT

Ulaşım Okulumuzda lojman olmadığından öğretmenler ilçede ikamet etmektedirler. Köye geliş- gidişler öğretmenlerin kiraladığı araç ile toplu birlik yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık: 42 km. İlçe merkezine uzaklık: 12 km.